Amnesty Göteborg

Amnesty i Göteborg är ett aktivt distrikt. Det finns många olika möjligheter att engagera sig och lära sig mer om mänskliga rättigheter. Ta ställning du också för alla människors lika värde!

Göteborgsdistriktet består av alla Amnestymedlemmar i Göteborgsområdet och leds av Göteborgsdistriktets styrelse. Sammanlagt finns det mer än 25 aktiva arbetsgrupper i distriktet och många frivilliga, men vi behöver alltid bli fler!

Göteborgskontoret ligger på Haga Östergata 30 411 22 Göteborg. Här arbetar sex anställda och två praktikanter. På kontoret hålls utbildningar, möten och föreläsningskvällar. Här finns tillgång till aktuell information om mänskliga rättigheter och aktivistmaterial.

Missa inte vårt kalendarium och kontaktformuläret för att få mer information längst ner på sidan. Om du vill hålla dig uppdaterad om vad som händer i distriktet har vi också en aktiv grupp på Facebook som du är välkommen till.

[Dokument för medlemmar] (http://www4.amnesty.se/goteborg/filepocket/index.php) - här hittar du protokoll från distriktsstyrelsens möten och årsmöten. Om du vill söka pengar från distriktet är det här du laddar ner äskningsblanketten. Kontakta styrelsen genom att mejla distriktgoteborg@amnesty.se om du vill ha inloggningsuppgifter.

Läs mer »

Kontakt

Amnesty International
Distriktskontoret i Göteborg
Haga Östergata 30 411 22 Göteborg Tel: 031-711 21 60

Öppettider

Vardagar 9.00-15.00,
lunchstängt 12.00-13.00
Då vi ofta sitter i möte rekommenderar vi att ni ringer innan ni kommer förbi.

Personal

Kampanjsamordnare (region nordväst) Karin Ledin da Rosa karin.darosa@amnesty.se

Aktivistsamordnare (region nordväst) Daniel Lundh daniel.lundh@amnesty.se

Tel: 031-711 21 03

Distriktsstyrelsen

E-post: distriktgoteborg@amnesty.se

Göteborgsdistriktets konto:

8901-1, 964 593 424-2

Göteborgsdistriktets Swishnummer:

123-441 96 44

Vill du bli aktiv i Göteborg?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.