Amnesty Jönköping

JÖNKÖPING

Grupp 254

Vi brukar träffas var tredje måndag klockan 17.00. Då skriver vi brev och planerar andra aktiviteter. Just nu arbetar vi med ett personfall samt kommer att delta i kampanjen Brave som fokuserar på människorättsförsvarare. Tidigare har vår grupp arbetat mycket mot dödsstraff. Om du vill veta mer om hur vi arbetar, hälsar vi dig välkommen till ett av våra möten på Coffeehouse by George vid Juneporten. Aktuella datum hittar du enklast på vår Facebook-grupp facebook.com/groups/amnestygrupp254. Ingen föranmälan krävs men kontakta oss gärna via Facebook eller telefon/sms (se nedan) om du har några frågor.

Gruppsekreterare: Clara Gustafsson
Telefon: 070-27 68 800
E-post: clara.gustafsson1@comhem.se

Mer info om vår grupp finns på facebook.com/groups/amnestygrupp254

Grupp 117

Grupp 117 bildades 1982 och består av ca 10 medelålders och äldre kvinnor som representerar 5 nationaliteter. Vi träffas en gång i månaden hemma hos varandra och skriver brev. Vi är särskilt engagerade för Bahai i Iran och kvinnor i Honduras. Gruppen deltar ibland i sektionens kampanjer och har bl.a. varit engagerade i Skriv för frihet.

Gruppsekreterare: Birgitta Andersson
E-post: k.m.birgitta.andersson@gmail.com

Grupp 24 Ungdomsgrupp

Vi är runt 25 elever på Per Brahegymnasiet som träffas en gång i veckan på skolan. Vi genomför olika projekt och namninsamlingar relaterade till Amnestys pågående kampanjer som vi presenterar utanför skolans matsal.

Gruppsekreterare: Christina Tymchyshyn
E-post: tymchyshync@gmail.com

TRANÅS

Grupp 4 Ungdomsgrupp

Gruppen är aktiv på Holavedsgymnasiet och arbetar med Amnestys pågående kampanjer.
Gruppsekreterare: Wilma Silvander
E-post: wilma.silvander@gmail.com