Amnesty Stockholm

Välkommen till Amnesty International Stockholm!

Trött på orättvisor och känslan av att inte kunna göra något? Vill du vara med och göra skillnad? Då vill vi ha dig som aktiv medlem i vår organisation! Här finner du information om aktiviteter som vi har i distriktet samt vilka aktivistgrupper som finns i Stockholmsområdet. Idag har finns det ca 25 arbetsgrupper och 9 ungdomsgrupper i Stockholm, som alla engagera sig för att de mänskliga rättigheterna ska gälla alla alltid. Kontakta oss gärna för att få mer information om grupperna eller de aktiviteter vi har på gång.

Är du nyfiken på att läsa mer om våra grupper i Stockholm? Klicka vidare här.

Vill du bli SMS-aktivist?

Vill du delta i Amnestys utåtriktade aktioner i Stockholm? Anmäl dig till Amnestys SMS-tjänst så får du information om var det händer, när det händer och vad du kan göra!

Skicka ett SMS till 71501 med texten "Kampanj Stockholm Start". SMS:et kostar lika mycket som ett vanligt SMS. Därefter är tjänsten gratis.

Läs mer »

Kontakt

Gäller ditt ärende asyl och migration - kontakta Madelaine Seidlitz på 08-729 02 51 eller Eva Strömberg på 08-729 02 46.

Gäller ditt ärende ditt medlemskap i Amnesty - medlemsservice@amnesty.se

Gäller ditt ärende övriga frågor till Amnesty - info@amnesty.se / 0771 - 266 37 89

Styrelsen i Amnestys Stockholmsdistrikt:

Om du vill veta vad de olika grupperna i stockholmsdistriktet gör kan du kontakta Susanne, Ali, Lisa eller Dilan!

Susanne Wise susanne.wise@mail.amnesty.se Medlemsansvarig

Ali Mousavi ali.mousavi@mail.amnesty.se Medlemsansvarig

Lisa Hellmark lisa.hellmark@mail.amnesty.se. Medlemsansvarig

Dilan Aksoy dilan.aksoy@mail.amnesty.se Medlemsansvarig

Övriga frågor till styrelsen i Amnestys Stockholmsdistrikt: info.stockholm@mail.amnesty.se

Amnestys sekretariat ligger på Alsnögatan 11, precis vid Danvikstullsbron. I våra nya fräscha lokaler finns många mötesrum som alla aktiva grupper kan använda sig av. För att boka ett rum, kontakta aktivistsamordnare Emma Brossner Skawonius på emma.brossner-skawonius@amnesty.se eller 08-729 02 43. Emma kontaktar du också om du vill veta vad som är på gång i ditt Amnestystockholm, eller om du vill bli en av många aktiva medlemmar i distriktet.

Vill du bli aktiv i Stockholm? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!